Om oss

Våra takläggare i Eskilstuna är specialister på allt som har med tak att göra. Vi är erfarna, kunniga och arbetar enbart med material och produkter som håller högsta kvalitet. Samtidigt  erbjuder vi våra kunder vår kvalitetsservice till förmånligare priser än du anar. 

Ett bra och fungerande tak är oerhört viktigt för varje hus. Trots detta är det något som de flesta av oss tar det för givet fram till det är trasigt och behöver bytas ut eller lagas. 

Våra erfarna takläggare har alla behörigheter som krävs, är utbildade, innehar alla nödvändiga försäkringar takläggare. När du anlitar oss kan du räkna med att vi jobbar på ditt tak på exakt samma sätt som om det gällde våra egna tak. Vi låter hellre våra arbetsmoment ta lite längre tid än planerat för att bli riktigt bra än att göra saker snabbt och slarvigt. 

Vi erbjuder en mängd olika taktjänster som exempelvis inkluderar takrenovering, taktätning, takkontroll och takbyte. Vår personal utgår från Eskilstuna, men vi arbetar även i de flesta närliggande områdena.

Begär din kostnadsfria offert från oss redan idag. Våra priser är förmånliga, fasta och innehåller aldrig dolda avgifter. Varmt välkommen!

powered by Typeform